21 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs Şanlıurfa’da tutuklandı

Şanlıurfa – Birecik’te 49 ayrı suçtan 21 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kıskıvrak yakalandı.   Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçenin huzuru ve sükunu için çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Her geçen gün başarılı operasyon ve çalışmalara imza atan polis ekiplerince 21 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 49 ayrı suçtan aranması olan adeta “Suç Makinası” olarak adlandırabilecek A.Ç. (24) 19.08.2024 günü yakalanarak gözaltına alındı. Bu operasyon ile Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü suç ve suçlu ile mücadelede fevkalade başarı kaydetti. Birecik Halkının…

GÜNDEM 

Şanlıurfa – Birecik’te 49 ayrı suçtan 21 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

 

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçenin huzuru ve sükunu için çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Her geçen gün başarılı operasyon ve çalışmalara imza atan polis ekiplerince 21 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 49 ayrı suçtan aranması olan adeta “Suç Makinası” olarak adlandırabilecek A.Ç. (24) 19.08.2024 günü yakalanarak gözaltına alındı. Bu operasyon ile Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü suç ve suçlu ile mücadelede fevkalade başarı kaydetti. Birecik Halkının huzurlu ve sükûnet ortamının devam etmesi için gece gündüz demeden çalışmalarına ve operasyonlarına devam etmesi ilçe halkını son derece mutlu ediyor.

 

Hakkındaki suçların çoğunluğunu “Banka ve Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanmak Sureti ile Dolandırıcılık” suçu oluştururken, şahıs hakkında Rize, Antalya, Diyarbakır, Şanlıurfa vb. birçok ilden ve 49 ayrı suçtan aranması bulunuyordu.

 

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başarılı operasyon sonucu yakalanan şahıs 20.08.2024 günü çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment